Sforzando muziek

Over ons


Muziekeducatie

Sforzando muziek ontwikkelt en verzorgt cursussen, workshops en lessen over de diverse aspecten van muziek en geeft gitaarlessen en lessen in muziektheorie. Sforzando muziek heeft in dit kader opdrachten mogen uitvoeren voor o.a. het St. Stanislascollege te Delft, stichting Mooi! Den Haag, ‘2Samen’ te Den Haag, de Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie (NVvMT), het Ashram College uit Alphen a/d Rijn, verzorgt lessen voor particulieren en naschoolse gitaarlessen i.s.m. verschillende basisscholen.

 

Muziekproductie

Sforzando muziek verzorgt naast educatie ook geluidsopnames en muziekproducties voor o.a. koren, orkesten en bijvoorbeeld singer songwriters. Van alleen een opname tot complete producties. Hierbij zijn o.a. muziekgezelschap ‘Qui Vive’, St.Stanislascollege Delft, ‘Duo Zinger’, Haags Studentenorkest Valerius, het Klezmer Kollektief en Choir Delft eerdere opdrachtgevers geweest. Tevens kunt u bij Sforzando muziek terecht voor de geluidsversterking van uw project.

 

Visie

Sforzando muziek wil d.m.v. een breed scala aan cursussen, workshops en de mogelijkheid om lessen te volgen in het bespelen van diverse instrumenten een grotere bijdrage gaan leveren aan kennis over muziek, de beleving en het maken ervan. Het uiteindelijke doel is op een laagdrempelige manier mensen enthousiast te maken voor de brede muziekcultuur in Nederland (en daarbuiten), vanwege de overtuiging dat muziek een noodzakelijkheid is in het leven…

Met kwalitatief goede en betaalbare opnames en complete muziekproducties wil Sforzando muziek tevens een groter aantal uitvoerenden de mogelijkheid bieden zich bekender te maken bij het publiek en zo bijdragen aan de ontwikkeling van deze musici.

 

Persoonlijk en betrokken

Alle werkvlakken binnen de muziek worden door Sforzando muziek samengebracht; het maken van, het registreren van en het leren over muziek. Een kwalitatief uitstekend product is vanzelfsprekend. De kracht van Sforzando muziek zit tevens in de persoonlijke benadering van uw opdracht en het enthousiasme waarmee elke cursus en les gegeven wordt.